fu'a fu'a1

Fiafia i malaga i le sami ma le kamupani KONGKIM

Ia Iulai 2024,Kamupani KONGKIM faatulagaina se malaga i le taumafanafana i Nan'ao Island i Shantou, Saina, ma o se aafiaga e manatua. O le matagofie ma le mama o le motu na maua ai le tulaga sili ona lelei mo se tafaoga ma le fiafia. Ina ua matou taunuu atu, sa faafeiloaia i matou e le vai lanu moana ma oneone auro, ma faatulaga ai se tulaga mo se mea e le mafaagaloinamalaga i le sami.

masini Kongkim1

O le malaga na ofoina atu se faʻafefiloi atoatoa o taimi paganoa ma faʻataʻitaʻiga, faʻafeiloaʻi i tuʻinanauga eseese o tagata auai. Mai le malolo i luga o le matafaga i le fiafia i meaʻai suamalie ma le auai i taaloga vai faʻafiafia e pei o le faaseʻe, sa i ai se mea mo tagata uma. O le leo o le talie ma le olioli na faatumulia ai le ea a o fiafia uma tagata matutua ma tamaiti i gaoioiga, ma fatuina ai manatuaga faapelepele o le a teufatuina mo tausaga a sau.

masini Kongkim2

O se tasi o mea taua o le malaga o le matagofie o papakiu i tafatafa o le matafaga, lea na tafe ai i luga o le ea le manogi manaia o iʻa tunu ma aano o manufasi, faaopoopo i le fiafia atoa o le aafiaga. O se taimi o le mafutaga ma le fealofani, a o faatasitasi paaga ma o latou aiga e tofo i taumafa suamalie ma fefaasoaai tala, e faamalosia ai le lagona o le lotogatasi i totonu o le kamupani.

masini Kongkim3

I le lotolotoi o le malolo ma le fiafia, o le malaga na avea foi ma se faʻavae mo le tuʻufaʻatasia o galuega ma malologa, aʻo faʻamoemoe le kamupani e faʻaleleia le gaosiga ma le faʻaosofia mo masina a sau. O le siosiomaga faʻafouina o le motu na maua ai le faʻatulagaina lelei mo le faʻatulagaina ma le faʻatulagaina o sini mo le afa lona lua o le tausaga. Faatasi ai ma se lagona faafouina o le malosi ma le naunautai, ua sauni le 'au e ausia le manuia sili atu, faatasi ai ma fuafuaga e faalautele a latou maketi ma faatau atu atili.Kongkimmasinilalolagi atoa.

masini Kongkim4

O le malaga i le sami o le taumafanafana maKamupani KONGKIM sa le na o se tafaoga; o se avanoa e malolo ai, faʻafesoʻotaʻi ma paaga, ma faʻatumuina mo luitau o loʻo i luma. A o matou faamavae atu i le motu o Nan’ao, sa matou tauaveina e le gata o manatuaga o se malaga matagofie, ae o se lagona faafouina o le faamoemoe ma le naunautaiga ina ia sili atu a matou taumafaiga.

I le faaiuga,o lemalaga i le sami i le taumafanafana ma le Kamupani KONGKIM o se fa'afefiloi atoatoa o le malolo, fa'ata'ita'iga, ma fuafuaga fa'ata'atia, ma tu'u ai se lagona tumau ia i latou uma na manuia e avea ma se vaega. O se molimau i le naunautaiga o le kamupani i le fausiaina o se siosiomaga lelei o galuega ma ausia le manuia e ala i se auala paleni i galuega ma taimi paganoa.

T:Malaga i le Sami Taumafanafana e le mafaagaloina ma le Kamupani KONGKIM

D:Kongkim, lomitusi dtf, sami, lomitusi eco solvent, masini sublimation vali, lolomi lautele lautele, lolomi uv, lolomi uv dtf, lomitusi dtf, masini lolomi uv, lolomi uv dtf

K: I le masina o Iulai 2024, na faʻatulagaina ai e le matou kamupani se malaga i le taumafanafana i le motu o Nan'ao i Shantou, Saina. O le motu e matua matagofie ma mama. Na matou o i le matafaga e malolo ai, 'ai ituaiga uma o iʻa, faaseʻe, ma papakiu, ma isi. Sa matua fiafia uma tagata matutua ma tamaiti i lenei malaga, faʻatasi galuega ma malologa, ina ia mafai ai ona faʻaleleia atili le faʻatinoga i le afa lona lua o le le tausaga ma faʻatau atu masini Kongkim i le lalolagi.

Nicole Chen

Pule Fa'atau

ChenYang(Guangzhou) Tekonolosi Co., Ltd

Telefoni fe'avea'i & WeChat & WhatsApp: +86 159 157 81 352


Taimi meli: Iul-18-2024